طرز پخت املت قارچ و سبزی +عکس

طرز پخت املت قارچ و سبزی
مواد لازم برای ۴ نفر :
تخممرغ زرده و سفیده جدا کرده ۴ عدد ۳۲۰ کیلوکالری
نمک یکچهارم قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
شیر کم چرب ۲ قاشق غذاخوری ۱۰ کیلوکالری
پنیر فتای رنده کرده ۴۰ گرم ۱۰۰ کیلوکالری
فلفل سیاه یکچهارم قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری
پوره گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم ۱۷ کیلوکالری
کدو سبز خرد کرده ۵۰ گرم ۱۰ کیلوکالری
قارچ ورقهای خرد کرده ۵۰ گرم ۷ کیلوکالری
آبلیموی تازه به میزان مورد نیاز ۰ کیلوکالری
روش تهیه :
سفیدههای تخممرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اکنون پوره گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید. حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.
سیمرغ